TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* SKL-Kongress
Innehållet på gårdagens SKL-kongress (Sveriges kommuner och landsting) var nog en stor besvikelse för många då Fredrik Reinfeldt inte lyssnar på kommunpolitikerna och möjliggör för regionkommuner så att man får regioner som klarar av både tillväxten och sjukvården.


Politiskt händer det inte så mycket på denna typ av kongress då man mer diskuterar hur organisationen kan vara en resurs för sina medlemmar oavsett vilken färg kommunerna har på den politiska skalan.


Ett område gladde dock speciellt och det var det avståndstagande som alla gjorde mot de främlingsfientliga Sverigedemokraterna. Vi var helt överens om att invandrare är en resurs som kraftigt bidragit till Sveriges framgångar men att sättet att lösa migrationsfrågorna kan och måste förbättras.

 

* Infrastruktur
Det behövs ett krafttag i vårt land för att förbättra infrastrukturen i form av nya vägar och järnvägar. Järnvägsstråken måste fungera genom hela landet och då behövs investeringar. Vi måste lånefinansiera insatserna och gå ifrån dagens synsätt med anslag och direktavskrivningar. Ska Sverige utvecklas och ha en bra tillväxt framöver behövs investeringar nu. Ådalsbanan är ett exempel som måste färdigställas omgående om vi ska kunna köra tåg på Botniabanan.2007-11-14, 07:55  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM