TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Igår hade vi förtroenderåd där den framtida skolan var huvudämnet. Vi tog beslut om färdväg i det uttalande som togs och vi gav Mona mandat att kunna förhandla med alliansen. Betygen var med i diskussionen. Inte oväntat avvisade Jan Björklund inviten omedelbart och det kan bara betyda att han inte vill diskutera med oss. Barnen går länge i skolan och över flera mandatperioder. Nog är det konstigt om inte de centrala politikerna kan sätta sig ner och finna en lösning som håller över tid. Det kan aldrig vara bra för barnen att skolan genomgår stora förändringar vart 4:e år som det kan bli efter valen. Nu får Björklund sätta sig ner tillsammans med Mona och hitta en vettig kompromiss, i annat fall får väl regeringschefen rycka in och sätta fp på plats.


* Järnvägar
Botniabanan ska vara färdig 2010 och för att kunna börja trafikeras enligt avtal med staten. Banverket ska hyra banan av bolaget som bygger. Nu hör vi rapporter att Banverket flyttat bort investeringsmedel för Ådalsbanan då pengarna inte lär finnas. Men nog ser det lite märkligt ut att Banverket inte bygger färdigt den banan då man redan ska betala hyra för Botniabanan och bara hyra utan att köra tåg ser dumt ut. Man skulle kunna tro att det är en markering då man vill ha mera pengar, men agerandet är märkligt.2007-11-11, 08:34  Permalink
Andra bloggar om:  


Läste häromdagen att också Haparandabanan är hotad!
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM