TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* En lugn helg

Efter begravningen i torsdags var det lite ihopsamlande av saker, därefter och en kort arbetsdag i fredags med telefonintervju från Örebro universitet. Därefter blev det en stillsam helg även om snöfallet kom lite väl tidigt för mig men andra tyckte det är trevligare. På lördagen gick vi ut och åt lite gott då hustru Inger fyllde år.

tilde

Fotograf: Magnus Holmlund, Yttersjö

 

* Sport
Sporthelgen blev ganska ljus med tanke på att Löven vann på fredagskvällen. UIK hade uppvisning i TV på lördagen samt att det offentliggjordes att Marta stannar som gör att guldchanserna är stora även nästa år.

 

* Politiken
När det gäller politiken så kom det fram under helgen att ytterligare en moderat anlitat svart arbetskraft under en lång tid Carl Cedersköld som har varit finansborgarråd och hustrun Charlotte som är EU parlamentariker. Det finns ett utbrett mygel och skattefusk bland Stockholmsmoderaterna och om det är så ute i landet vet vi inte, men varför har inte detta kommit ut före valet är frågan. I moderatstyrda kommuner som Täby och Nacka där rear man ut kommunal egendom och liknar dom gamla moderaterna där man har stor makt.


* Falskt Sellström (kd)
Förra måndagen hade vi kommunfullmäktige och jag fick en fråga från Anders Sellström om ägardirektiven till ett av bolagen och han stod och läste upp saker som inte var direktiv. Sellström sitter i kommunledningen och han om någon bör veta vart man går för att få tag i rätt papper. Som alla förstår är det hos företagen UKF eller Bostaden. Att göra så kan ha bara ett enda syfte nämligen smutskastning av mig eller VD:n. Vi ska ha ärliga tag i politiken och vi kan ha olika uppfattningar men det sätt som Anders agerade ger en fadd smak åt politiken i alla fall för oss socialdemokrater. Han har varit irriterad över det som skedde i Bostaden men sanningen har han inte velat ta åt sig.2007-11-05, 08:41  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM