TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den här kommentaren skulle egentligen ha kommit igår men av kända skäl fans andra saker att koncentrera sig på. Jag skulle vilja höra Anders Ågrens åsikter om Reinfeldts ledarförmåga även om han säkert säger att den är jättebra men är det ärligt?


Reinfeldts ledarförmåga är inte enbart en sak för moderaterna för Reinfeldt har faktiskt yttersta ledaransvaret för hela landet. Nu har hans högra hand lämnat in och det har framkommit att hon hade jour.


Reinfeldt gick ut och försvarade henne omedelbart men vad fick honom att göra det, fakta eller känsla? Hennes bakgrund från reklambranschen och presschef för moderaterna - är det den kompetensen som statsministerns högra hand ska ha frågar KGB, nyhetsankaret K.G. Bergström.

Reinfeldt har förändrat moderatpolitikern det är helt klart. Men det är förvånande att han utåt undgått kritik från sina egna. Finansministern är väl nu den enda av den inre kärnan som är kvar.


Tre stadsråd har avgått varav två knappt hann börja. Sista ministeravhoppet var Odenberg en person med bred förankring i moderat försvarspolitik. Den grundläggande frågan är hur det är med Reinfeldts ledarkompetens när tre stadsråd har gått och högra handen klippte av sig själv. Spontant känns det som ett mycket uselt ledarskap.


Men dubbelmoralen slår en och jag blir ärligt talat förbannad då jag hör s.k. mediafolk och andra med djupa rötter i borgerligheten sitta och diskutera det som hänt Reinfeldts statssekreterare. När det händer i de borgerliga leden så kan man sitta kvar men när det är socialdemokrater ska man omedelbart avgå. Minns jag inte fel brukar Maud Olofsson uttrycka sig på samma sätt. Jag tycker kraven ska vara lika på nyckelpersoner oavsett vilket parti man tillhör, däremot kan partierna ha olika krav på de sina.


* Ishockeyn i stor kris
Kan inte Svenska ishockeyförbundet få fram bättre domare än Olof Lundqvist från Ö-vik är det kris. Spelarna måste få veta vad som gäller. Han har aldrig lyckats i några matcher som jag har sett honom och hans sätt att döma gynnar ingen.

* ICA kräver leg - vilket kan uppfattas kränkande
Efter att ungdomens nykterhetsförbund provocerat fram köp av alkohol av minderåriga kräver man nu leg av alla. Reportage har visat att folk långt över medelåldern inte kunnat visa leg och därmed inte fått handla öl. Jag tillhör dom som tycker att lagar ska följas och lagen säger att det är förbjudet att sälja öl och tobak till minderåriga, det är bra, men samtidigt blir det ibland märkligt när pensionärer inte kan köpa en dosa snus bara för att man inte har leg med sig.2007-11-02, 08:10  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM