TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

... är det lite si och så med. När Raili Borg åkte fast för rattfylleri var rubrikerna stora på första sidorna. När en fullmäktigeledamot från miljöpartiet hade en stor ... eller låt oss säga ... fruktansvärt med skrot runt sin bostad, en hel skrotfirma med 100-tals bilar tror jag det var samt traktorer, sades det inte ett enda dugg trots att tidningarna visste om det. Undra hur det sett ut om det varit en socialdemokratisk fullmäktigeledamot. Och apropå Miljöpartiet så har det varit ett stort liv om hur vissa personer i bakgrunden kört Alireza framför sig och hur situation varit i mp-gruppen. 


I morgon ska vi ha begravning efter min mor men jag glömmer aldrig Nordnytts behandling av mig i samband med min fars död. Budgetberedningen hade varit till Finland och man gjorde ett reportage om detta där man sa att Anders Sjölund var den enda som vågade ställa upp för en intervju. Skälen var självklart att ge en bild av mig att jag inte ville kommentera resan, men orsaken till detta var att min far dog den natten och min sekreterare meddelade alla att jag inte var anträffbar på grund av detta. Inte ens en kommentar eller ursäkt, även efter en insändare i VK, bedömda man ge.


* Bekymmer, bekymmer
Sånt upplever man på måndagens fullmäktige när Anders Sellström läser upp ett direktiv, som inte var ett direktiv - utan ett utkast från stadsledningskontoret. Bekymrad blir jag i alla fall när inte ens han som suttit där vänder sig till rätt organisation där papperen finns och är tillgängliga. Det fall han berörde fanns självklart hos kommunföretag som utformade direktiven och hos Bostaden som tog emot dom. I morse nämnde TV4 om tillgång till handlingar och jag undrar om media generellt vet vart dom ska gå.2007-10-31, 18:27  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM