TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Miljöpartiets agerande i Umeå med bråket internt spiller över på tilltron till alla som är politiker. Det var på ett fullständigt ruttet sätt som Alireza Mosahafi kom till ledningen. Först lurade man väljarna då Nina Björby var första namn och han bara var 4:e (och han kryssades inte in). Vi har också fått referat hur man skrev in medlemmar från den klan som backade upp Alireza och hur valet gick till. Det var en välplanerad kupp och det framgår med all tydlighet vilka som låg bakom den och vilka band som finns med Alireza. Den gruppen pratar om att Alireza diskrimineras på grund av etniska skäl, men jag påstår att den gruppen aldrig kan acceptera kvinnor i ledande ställning. Nu hoppar ytterligare en kvinna av trött på skitsnacket som har gått som en röd tråd genom allt detta. Egentligen skulle man inte bry sig alls om miljöpartiets problem men man måste slå vakt om de demokratiska spelregler som finns och ta avstånd till dessa avarter även om de sker i ett annat parti.

* Alliansen slår sig för bröstet
För sysselsättningen har alliansen slagit sig för bröstet trots att det var den förda s-politiken som gav effekt. Men jag ser inga tecken på att man slår sig för bröstet när det gäller det ökade ungdomsvåldet utan där är man tyst. Ökat våld kan ha samband med det hårdnade klimatet som blir följderna av den nu förda och orättvisa politiken. Nu ska polisen på en nationell nivå ta krafttag mot ungdomsvåldet och det är jättebra. Jag hoppas också att de snabbt hittar de personer som härjat på Ålidhem. Kom ihåg att man anonymt kan ge tips till polisen och dess KUT-grupp, som är en förkortning för kriminella underrättelsetjänsten.

 

* Transportstödet
De försämringar som nu sker drabbar inte bara Volvo lastvagnar i Umeå utan även företag i Lycksele och där funderar man nu på att ha produktionen på annan ort. Slå er inte för bröstet centerpartister, förslaget är orättvist och det har jag sagt redan tidigare.

 

* Promenad
Igår blev det en ordentlig promenad och det är superskönt. Man hinner tänka på många olika saker under en tre timmars vandring, man hinner dessutom få lite möra ben och onda tår när man inte skött motionen av olika anledningar. Att gå är den bästa självhjälp man kan unna sig och det är gratis.2007-10-30, 07:51  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM