TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag har vi kommunfullmäktige och det finns väl inte alltför många ärenden med stor ideologisk grund. Däremot kommer inte motionen från Folkpartiet upp idag där Folkpartiet vill att de ledamöter som sitter i konkurrensutsatta bolag ska kunna väljas utanför politiken. Det är upp till partierna själva att välja sina ledamöter och man blir politiker när man väljs in på ett politiskt mandat.


Motionen kom till när det blev VD-avhopp i Bostaden men har en annan styrelse känt till samma sak som nuvarande har det nog inte blivit annorlunda. Jag tycker det är ett riktigt självmål, om det nu inte handlar om att folkpartiet saknar kompetent folk att själva sätta in i styrelsen. Det är upp till Folkpartiet själva att försöka få tag på kandidater utanför partiet. När motionen kom till slogs den upp stort i VK med positiva förtecken men inte en fråga har varit om det var brist på folk i Folkpartiet.


* Minnet är kort 
Idag på morgonen har man fått höra upprepade lögner i TV när man säger att Cristina Fernandez de Kirchner är Argentinas första kvinnliga president. Isabel Peron var första kvinnliga president i Argentina, dessutom var hon världens första. Åren var mellan 1974 och 1976. Att minnet är så kort trots att datorerna är så nära.2007-10-29, 16:19  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM