TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det kändes igår som att vintern är i antågande. Det var ett riktigt ruskigt väder, så ruskigt att jag valde TV:n i stället för Umåker och såg på skidåkning. Helgen måste betecknas som mycket framgångsrik för våra skidåkare. Björn Lind, boende i Umeå, blev tvåa i sprinttävlingen på lördag och Anna Dahlberg trea. I söndags blev det seger i stafetten för både herrarna Fredriksson/Larsson och damerna Kalla/Morgren. I storslalom var nog förväntningarna lite större på Maria Pietilä Holmner och Anja Persson men det är väl ok. Mitt favoritlag i fotboll Göteborg segrade i allsvenskan.

 

* Svenska Spel
Moderaternas partiledning åkte på en fet smäll på kongressen då man röstades ner av stämman i spelfrågan. Det var viktigare att staten upphör med ägandet av bolaget som egentligen är ett mycket stort stöd för idrotten. Utförsäljarna sade ingenting om hur idrotten ska finansieras eller hur det blir med travet. Staten har också stora skatteintäkter från bolagen.

* SAS
Äntligen tar bolaget ställning och slutar köra Dash-planen som bland annat gått till Umeå. Det blir lite kaos innan nya plan är på plats men det har varit för många tillbud som trots allt slutat lyckligt för att det ska vara acceptabelt.2007-10-29, 07:26  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM