TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det kan bara finnas centerpartister som Åke Sandström och Maud Olofsson som tycker att det nya transportstödet är rättvist. Volvo får inte transportstöd för alla sina hytter. Idag har man fått stöd för 60000 hytter men kommer fortsättningsvis bara få stöd för 30 000 och sen när man kommer att tillverka 90 000 hytter får man fortfarande bara stöd för 30 000. Det kan inte ses som ett rättvist stöd. Centern och regeringens politik är på sikt ett hot mot Volvos investeringar i Umeå. En socialdemokratisk regering kommer självklart att se till att varje hytt får sitt bidrag för att kompensera för att tillverkningen sker långt ifrån Gent.


* Spelmonopolet och trav
Tar man bort spelmonopolet så försvinner mycket pengar från den svenska idrottsrörelsen dessutom hotas hela den svenska travsporten. De pengarna som kommer in via spelen kommer inte tillbaka någon annan väg.

 

Idag är det trav och V65 på Umåker. Hyfsade spellopp men ganska svårt att finna någon riktigt bra spik men jag kommer troligen att stanna för Crown Kemp i sista avdelningen.


* Nobelpristagare
Doris Lessing som fick nobelpriset i litteratur, i den aktningsvärda åldern av 87 år, har gått en resa från att vara kommunist till att sedan bli antikommunist. Resan har varit liknande när det gäller feminismen. Hon har varit en stark feminist men är idag mycket kritisk mot dagens tolkare av vad feminismen är och står för.


* Björklöven
Nu har det gått lite tungt ett tag, från att ha gjort en gedigen insats mot Malmö till bottennapp mot Huddinge och Västerås. Idrotten går upp och ner men den senaste matchen på hemmaplan blev jag mycket besviken på den inställning som laget visade upp på isen. Ishockey är en kampsport och förluster får man acceptera om man kämpat men det är oacceptabelt när man inte gör sitt bästa.2007-10-28, 13:10  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM