TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* Ta ett eget ansvar
Det måste alla göra för sin hälsas skull. Studier visar att 75 % av alla hjärtinfarkter skulle kunna förhindras om man motionerar, äter rätt och ger fasen i rökandet. Om kvinnorna åt smart, hade normalvikt, motionerade och avstod från rökningen minskade risken med 92 %. Hur i fridens dagar ska vi få människorna att ta ansvar för egen hälsa? Det skulle säkert ha stora effekter på andra hälsoområden och att man därigenom kanske skulle kunna få utrymme att sänka landstingsskatten om vi skötte oss bättre.


* Skyll inte på Kina och Indien
När man hör och läser nyheter hörs det ibland som om att det bara är kineserna och indierna som är boven till de ökade koldioxidutsläppen och därmed klimatförändringarna. Det är billiga och egoistiska argument. Självklart har också dom rätt att få en välfärd som vi har. Jag skulle tippa på att de ligger långt efter USA när det gäller utsläpp per person. Alla länder tillsammans måste ta ett ansvar för miljön.


* Miljöpartiet och avhopp
Idag går att läsa i tidningen om gruppledarens avhopp. Det höll inte längre för Alireza Mozahafi att sitta som gruppledare. Det går aldrig att bli ditkuppad av utomstående så som skedde. Då har man inte gruppens förtroende. Frågan är om någon vill eller kommer att ta på sig uppdraget så länge han sitter kvar. Alireza brukar säga att det är miljöpartiets uppfattning han framför. Nu vet vi att det är hans egen för partigruppen har han inte med sig. Det går inte att leda en grupp som en bulvan åt andra.2007-10-24, 07:48  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM