TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Igår blev det klart att Umeå IK åter vann ett SM guld i fotboll, inte helt oväntat men ändå glädjande. Med bättre resultat ökar samtidigt kraven men laget är verkligen ett gott exempel på slogan ”Vi vinner i Umeå”. UIK får sällskap av ytterligare ett Umeålag i serien nämligen Umeå södra.

*Veckan som kommer
Den här veckan innehåller en hel del möten utanför kommunhuset. Idag är det länsstyrelse, onsdag Stockholm och Transportforum och torsdag - fredag Europaforum och fredag - lördag utbildning inom partiet.


* Folkpartiet
Kan fortfarande inte förstå Britt-Marie Lövgrens påhopp på koncern VD med anledning av hur han är anställd. För mig helt obegripligt att en ledande politiker kan säga så, ev. bara för att synas i media. Att klanka på folk som gör bra jobb skadar bolagen. Men det kanske är det som är avsikten för både henne och den tidning hon går hand i hand med. Däremot förstod jag inte att hon skrev en motion för egen del och som kommer upp i morgon. Den handlar om kravet att ”kommunala bolag som verkar på en konkurrensutsatt marknad ska styrelserna utses efter affärsmässiga kriterier och inte efter politisk färg". Det är upp till partierna att utse sina ledamöter och det lägger sig ingen i. Motionen som har lagts kan de i så fall välja att tillämpa för egen del.2007-10-22, 07:22  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM