TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag ska jag inte trötta er med politik. Jag gillar att äta gott men är själv dålig för att inte säga usel på att laga mat, däremot kan jag fixa alla förberedelser och jag har en hustru som utan att ta till överord är en expert på tillagning. Jag kan fiska och tar hand om allt före spisen och här kommer ett riktigt bra tips. Jag var inne tidigare på att byxa abborrar. Ge era vänner en god middag med detta recept: abborrfilé i paket kallar vi det och vi äter det på fyra personer. 600 gr abborrfiléer och dom ska vara benfria. 2 matskedar smör men man kan ta lite mera om man vill, kokta potatisar helst mandel, två hårdkokta ägg, dill, gräslök, salt, vitpeppar och ca 8 ansjovisfiléer. Du portionerar ut detta i fyra portioner och lägger dit fisken. Grönsakerna är hackade och det lägger du ut över och ansjovisen längst upp. Bunta ihop paketen och in i ugnen eller grillen och när fisken är klar servera så kan jag garantera att abborren är bättre än oxfilén och renfilén.

2007-10-21, 12:11  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM