TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* Jag är avundsjuk på Ö-vik
Ja, det är jag verkligen. I Ö-vik har man kunnat planera och dra fram en Botniabana utan överklagande. Har samma förhållanden rått där som i Umeå är jag hundraprocentigt säker på att överklagandena kommit. Ö-viksborna vet självklart att det blir förändringar när en ny järnväg ska dras men att detta övervägs av alla de positiva effekterna inte minst ur miljösynpunkt.


* Bygga på kajen
I Ö-vik bygger man också en toppmodern arena i hamnområdet, det mest attraktiva området i stan. Man ska också bygga ett högt hotell i hamnområdet. Man ser positivt på att staden utvecklas och att det är oerhört viktigt för att skapa en bra framtid.


I Umeå ha det varit tvärt om i nästan alla frågor. Vägarna har överklagats bort in i framtiden, järnvägen har fördyrats med ett par miljarder, lokala vägar har också motarbetats, bygga nya områden vid järnvägen motarbetas också liksom många andra bostadsområden, när handel ska utvecklas sker samma sak.


Jag ifrågasätter inte rätten att överklaga men ska samhället utvecklas, ska nya jobb skapas, ska vi få en bättre framtid gäller det att fokusera på att saker och ting kommer att ge positiva saker för framtiden.

 

Så fort något ska göras börjar media söka motståndare och så är karusellen igång. Jag är avundsjuk på Elvy Söderström som har en befolkning som bejakar utveckling. Heja Ö-vik!Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM