TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* Open Days
Att vara på detta arrangemang är en upplevelse i sig. Kanske inte främst de seminarier som man har varit och lyssnat på utan hela logistiken och hur man får det att fungera.
En sak som är grundläggande är att man ska ha god ork för att ta sig mellan olika platser då apostlahästarna är det bästa alternativet. Vi har sett dom som stått och väntat på taxi i en timme och då kommer man för sent.


Mitt första seminarium var ingen höjdare då det handlade om finansiering av byggande av sjukhus. Däremot har det varit intressant att träffa folk från t.ex. baltiska stater, men även andra jag har pratat med har också bekräftat samma bild, att man har använt EU-pengar till att lyfta infrastrukturen, något jag tror även vi skulle gjort.


* Kulturhuvudstad
Vi hade ett arrangemang igår kväll för att presentera oss och för att försöka få folk från olika delar av Europa att stötta vår kandidatur då juryn har en majoritet av folk från EU-håll. Hur ett sådant arrangemang lyckas går inte att utvärdera ännu, men för min egen del fick jag bekräftat från folk i Degio Regio att ge inte upp tanken om de stora projekten och visionerna om bättre och fasta förbindelser över kvarken. Lövet (en pin som ser ut som ett löv) som vi kommunföreträdare brukar bära är också oerhört attraktivt.


* Mauds (icke)chatt
Ser att det stormat lite runt Mauds chatt då en medarbetare svarat i hennes ställe. Man har politiska medhjälpare men att använda hjälpen till just chattande är kanske lite märkligt. Men jag tycker hellre, än att det ska storma om chattande, att om något så bör det storma om politikens innehåll där centern svängt ordentligt.


Jag efterlyser också synen på stöd till Kvarkentrafiken. Jag tycker att den svenska staten bör ge samma stöd som Finland och att den förra s-regeringen gjorde fel och inte gav stöd ska inte användas som motiv. Vi måste hålla upp en öst-västlig korridor och det är en europaväg som går över vatten!2007-10-10, 11:31  Permalink


Kan du verkligen tro på detta med kulturhuvudstad Lennart. det är för mycket flum med. sätt ned foten du
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM