TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Gröna bilister vill att vi ska uteslutas ur Biofuel region. Ska jag vara ärlig tror jag inte det skulle komma många krokodiltårar, utan de pengarna får då användas till annat.

 

Däremot är det mycket märkligt hur man agerar med anledning av Umeå kommuns upphandling av kollektivtrafiken. Den är exakt likadan som den förra.


Det finns miljökrav, vilka finns med i de utvärderingskriterier som gäller, när anbuden ska antas. Däremot har vi inte ställt krav på etanol. Skälen är många och det främsta är att det inte hjälper till att förbättra luftkvaliteten i centrala Umeå.


Etanolen är dessutom betydligt dyrare vilket gör att det blir mindre kollektivtrafik för samma mängd pengar och mera resurser att sätta in finns inte.

 

Då blir självklart min analys av gröna bilister utspel att de vill att folk ska köra bil - istället för att åka buss. Men också att gröna bilister inte vill förbättra luftkvaliteten i centrala Umeå. Ett mycket märkligt agerande från en organisation som säger sig värna miljön.


* Marta stannar?
Ska man tro rubrikerna kommer Marta att stanna kvar i Umeå IK. I så fall är alla som är intresserad av svensk damfotboll bara att gratulera. Hon är inte bara en tillgång för UIK och Umeå utan lockar massor med åskådare till de matcher hon spelar. Jag hoppas verkligen att det är sant att hon stannar.2007-10-08, 16:24  Permalink
Andra bloggar om:  


Etanol är skräp. Det är diesel eller el som gäller ifall man vill köra miljövänligt. Diesel är det enda som funkar bra ekonomiskt just nu. Din partikollega Stefan från Skåne vet mer.

Jag håller med att etanolen är en marknadsföringsbluff punkt slut
Då är det konstigt att du varit med och drivit igenom ett underjordiskt bilgarage mitt i staden samt Lidl på Ålidhem. Den som tror att det kommer minska bilismen till Ålidhem vet jag inte hur den är funtad.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM