TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det står i rubriken att den här bloggen ska handla om politik men eftersom det är min egen dagbok vill jag idag ta upp ett annat ämne och skriva några rader om det fast det känns tungt.


Min mor Signe avled i går kväll på Tegs sjukhem med den aktningsvärda åldern av drygt 95 år. Det är alltid jobbigt när det sker även fast man vet att det är oundvikligt. Jag är glad att jag nu fått tillfället att vara med när båda föräldrarna lämnat livet.


Mamma fick somna in lugnt och stilla efter ett rikt liv. Hon var i stort sett frisk hela tiden. Det var strax innan jul då hon inte kunde vara hemma länge. Pappa Axel dog för nästan exakt 12 år sedan.

 

Signe har alltid varit snäll och omtänksam i överkant mot oss tre barn. Hon månade om att vi ska ha det så bra som möjligt. Hon har också haft förmånen att se hur mycket bättre vi fått och kunnat jämföra det med gångna tider. Hon var med i föreningslivet och de sista 25 åren har sången varit viktig. Sorgligt när nära och kära lämnar en men vid en tillbakablick är alla minnen ljusa. Tack mamma för allt.2007-10-06, 12:43  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM