TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag måste nog fundera över på vilket sätt jag ska delge alla som läser min blogg de historier som jag fått de senaste dagarna, främst via sms. Jag lovar att de kommer från många oväntade håll. Om jag väljer att lägga dom på min hemsida och bloggen eller på annat tekniskt sätt får jag fundera över. Allt sånt tar ju tid men nog kommer de att sparas på något sätt.


* VK:s moral
Tidningen gick till våldsamt angrepp när historien lades ut men jag funderade igår hur deras egen moral egentligen ser ut. VK är, om jag är rätt informerad, delägare i Radio Rix. De historier som berättas där på fredagar är om något kan kallas sexistiska verkligen det. Det är bara så att jag konstaterar att VK verkligen har dubbelmoral i dess rätta bemärkelse.


* Klottrare och tornvältare
Tidigare i veckan skrev jag om en klotterfond för att framför allt få igång ungdomar att själva ta ansvar för att hålla borta klottret. Men visst måste man fundera över hur människor mår som far och klottrar ner som dom gör, även om dom säkert är ett fåtal. Någonstans har det blivit fel.


Samma sak när det gäller s.k. djurrättsaktivister som far och tippar älgtorn och hotar jägarna i traditionell kommunistisk revolutionär anda. Vi minns väl hur de härjade här för ett antal år sedan och vi har i tidningarna fått beskrivit hur det gick för några av dess ledare. Den typ av terrorism som dom utövar måste ständigt fördömas.2007-09-30, 11:29  Permalink
Andra bloggar om:  


Hej, Lennart!

Vad skulle du säga om skämt där "negrer" ska sättas på? Sånna skämt har dragits i många år - är de därför helt okej eftersom många tycker det är ok??

Du och sossarna valdes av folket. Sossarna står för jämställdhet och att undanröja sexism i samhället.

skämt som tydligt framställer kvinnor som en trofe och män som otäcka sättapåare säger någonting om vem som indirekt drar skämtet och vem som är ämnad att lyssna och skratta!Lennart Holmlund: Jag har inte sagt något sånt på min blogg och de kommentarer som görs ska ska röra inlägget. Den är inget allmänt diskuusionsunderlag om allt möjligt
Hej Lennart Holmlund.

Jag tycker du skall ägna mer tid åt att fundera över den allt mer växande kritiken och hur du skall hantera detta istället för att gräva din grop allt djupare. Jag förstår inte heller parallellen med radio rix? Du anser att Ola Nordebro som bloggare på vk skall hållas ansvarig för vad någon programledare på radio rix påstås ha sagt, kan du utveckla detta då det känns lite långsökt?
Vad Samuel Kvist verkar syfta på och som jag tror är uppenbart även om du av någon outgrundlig anledning verkar kunnat missförstå det, är naturligtvis varför det är okej med sexistiska skämt men inte rasistiska. Det var ställt som en fråga och inte ett påstående. Jag tvivlar på att du skulle publicera en rasistisk "rolig historia" vilket då ger följdfrågan varför du som socialdemokratisk representant för västerbotten väljer att publicera en sexistisk. Jag tror många är väldigt nyfikna på vad begreppet sexism innebär för dig då det verkar finnas en diskrepans mellan din tolkning av begreppet och övriga samhällets tolkning.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM