TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

I helgen har de sista ränderna i potatislandet tagits upp, lite blött men det gick bra. Jag är noga att sköta potatislandet, har rätt jord och rätt gödsling och bekämpar ständigt ogräset som inte får ta över.


Egentligen är det samma sak med människor som med potatislandet; sköter man det väl blir skörden bättre och som sagt, människor trivs bättre på jobbet, mår bra, växer på alla olika sätt och gör därigenom ett bättre jobb.

Den borgliga politiken går ut på att göra människor otrygga. Deras devis är att man jobbar bättre om ersättningarna i a-kassan och sjukförsäkringen är låga. Jag bara undrar om centerns väljare ute i landet tror på att man får bättre skörd om man ger fasen i ogräset.


* Statligt ingrepp i ingångna avtal
I lördags skrev jag om de statliga ingreppen i ingångna avtal då man tar bort vissa nivåer i dessa. Det är horribelt att man gör på detta sätt för personer som avstått resurser ur löneutrymmet för att känna sig tryggare vid sjukdom, vilket nu förändras.


* Planeringen av Ön
En del Öbor vill att umeåborna ska betala ett attraktivt närområde åt dom. Så blir det självklart inte utan exploateringen ska betala allt som görs. Sellström har varit ute och cyklat och säger att exploateringen blir för dyr. Själv ska han dock ha dit cykelvägar och parker som då helt ska stås av skattebetalarna.


* Kvarkenrådet
11 september blev det helt klart med den nya ideella föreningen Kvarkenrådet och den kommer ingen att kunna sabotera som man gjorde i USA den dagen.2007-09-24, 08:02  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM