TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Tack Maud för att det äntligen kom en reaktion från dig. Den artikel du skrev till mig och som publicerades i VK och VF igår har jag redan skickat in ett svar på, men det kommer självklart först i de tidningar som du skrev i. Därefter så kommer det kanske att finns på hemsidan. Du får som sagt ett svar innan jag hör av mig men en sak kan jag lätta på. Jag är definitivt inte sur, utan jag är en glad prick som också törs säga vad jag känner för. Den kritik jag framfört finns bl.a. att läsa i mina gamla bloggar. Men som sagt svar kommer.


Idag kommer det inte att handla om den träff vi har med näringsdepartementet och vi kommer nog inte att kommentera de diskussioner vi för utan ännu så länge blir det locket på hur många gånger journalisterna än ringer.


Lek med dockor Anders Sellström
Såg på Anders blogg att kd:s gruppledare fortsätter att leka med dockor då hans gårdagsblogg just handlade om de två dockor som gjordes under en festival och som är uppställda i stadshuset. Symbolen som Anders drar om att jag är högsta hönset förstår jag inte. Jag har fått lära mig att en höna är ett honkön och lägger ägg. Jag törs lova Anders att jag är av manligt släkte och tycker inte heller att man ska vara dum med Anders för att en vuxen man vill leka med dockor.


Chatt
Fick en förfrågan i går om att vara med en viss tid på en chattsait för ungdomar vilket jag avböjde. Har inte tid att sitta mer framför datorn än jag gör idag och åtaganden ska skötas. Jag svarar inte heller på anonyma kommentarer och det vet man på VK. Däremot svarar jag på alla brev till kommunen och på min hemsida om man står med sitt namn.


Återvinning
Jag hade inte trott att återvinning av alla slags produkter skulle bli så stor som det blev. Det är jättebra men då är frågan också hur dom framtida återvinningsgårdarna ska se ut och fungera. Hörde av en tillfällighet att mjuk emballageplast som dras runt förpackningar till butiker och annat betingar ett värde av 12 kr kilot. De deponier vi måste återställa kanske är en affär för att ta tillvara de restprodukter som finns.


Medborgarnyttan
Inom politiken används många ord. Ett som används allt för sällan är medborgarnyttan. Allt vi gör med politiska beslut måste ha en nytta för medborgarna. Ibland pratar vi om förvaltningarna eller deras andra offentliga organisationer som målet för det område man pratar om men det är så fel det kan bli. Allt det offentliga eller även det som vi upphandlar är ett medel för att nå ett mål. Vi ska lära oss att se och visa på medborgarnyttan i alla beslut. Vi anställer inte lärare för att sysselsätta den gruppen av personer utan vi anställer dom för att de ska lära våra barn att lära sig läsa och räkna som exempel. I det fallet är målet att barnet ska få lära sig läsa och räkna. Det är viktigt att komma ihåg.2007-09-12, 07:50  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM