TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är helt omöjligt att få någon kommentar från näringsministern varför hon inte utsåg politiker till ordförande i strukturfondspartnerskapet i de två målområden som finns i Norrland. Där utsågs landshövdingarna som för övrigt är centerpartister. Bara i Norrland skedde det att man inte utsåg politiker som tänkt för dom sex övriga områdena tror jag har politiker.


Landshövdingen gick ju även ifrån partnerskapets egna nomineringar till de övriga ledamöterna och tog därmed av partnerskapet rätten att välja ledamöter. Helt obegripligt är detta. Att media varit så tysta och inte granska utnämningspolitiken är förvånansvärt.

 

Den kommande veckan är kalendern lite för mycket fylld, men det har svårt att ta bort något. Min kalender finns på hemsidan för den som är nyfiken. Jag försöker lägga in kommande veckan varje söndag.


Förra veckan hade jag med mig en person som jobbar på kommun och landstingsförbundet. Hon fick följa med mig överallt och fick nog en hel del information om hur en vecka kan se ut.

För övrigt så regnade det lite i lördags eftermiddag så det blev tyvärr några fåror kvar i potatislandet.  2007-09-10, 07:35  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM