TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den här helgen är det samma jobb som föregående år vid samma tidpunkt. Potatisen ska plockas upp och lagras. Det är ett tufft jobb men det kommer att gå bara bra under förutsättning att regnet inte kommer.


* Ön
Jag tycker det är mycket sorgligt att det visas bilder och skisser på Ön som det inte kommer att se ut. Vi har inte fattat några beslut än utan det kommer den 18:e denna månad. Däremot kommer det att bli mycket attraktiva gång och cykelvägar för miljöns skull.


* Moderaternas maktkamp
Finansministern har gått segrande ur striden i kampen mot krävande ministrar inom moderatgruppen. Finansministerns ställning brukar som regel vara stark i de flesta regeringarna. Avhoppet kan säkert ha sin del i Odenbergs besvikelse över att inte han blev finansminister som varit gruppledare i riksdagen och ekonomisk talesman.


* Skatteskräll
För mig är var det en högoddsare att det kommer förslag på höjda energiskatter i budgetproppen. 1,5 miljard är ganska mycket pengar och det blir väl medborgarna som får stå kalaset för jag hoppas innerligt att man inte lägger på industrin mera kostnader för då är det en uppenbar risk att jobben hotas. Vi får väl vänta några dagar ytterligare och se om centerpartiets förslag om höjda bensinskatter finns med i budgeten. Moderaterna höjer skatter som dom inte talade om inför valet.


* Fjollträsk
Fjollträsk får heta fjollträsk om man ska lita på marknadsetiska rådet. Visst är det en självklarhet att man måste få ha öknamn på orter. Fjollträsk är ett exempel och norrlands huvudstad ett annat.2007-09-08, 09:55  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM