TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Varför går vi sossar i fällan att diskutera om det var rätt eller fel att försvarsministern avgår. Däremot ser väljarna att moderaterna har en dålig sammanhållning i avgörande politiska frågor. Försvarsministern tänkte nog bara på sitt fögderi och inte till regeringen som kollektiv. Det finns inga kollektiva lösningar i det nya arbetarpartiet, inte ens kollektivt ansvar. Det torde ju ändå vara en självklarhet att om skatterna ska sänkas för de rikaste måste offentliga utgifter minskas.

 

Det mest intressanta i detta är Reinfeldts förmåga att utse ledamöter från det egna partiet till regeringsledamöter. Är man en bra ledare för partiet om man på ett år misslyckats med att utse tre stadsråd ur det egna ledet. Som väljare borde man undra vilken kvalitet en ledare för landet har som känner sina egna så dåligt som han gjort.

Grattis Maud Olofsson
Jag måste verkligen gratulera Maud Olofsson till den löneförhöjning hon fått av sitt parti. Att få en lönehöjning av centerpartiet på 270 000 per år till totalt 450 000 för sitt ledarskap. I centerpartiet uppskattar man verkligen sin ledare. Skäll inte på Maud för detta för det måste väl vara andra som höjt hennes lön, månne?


Tips till regeringen
Om nu regeringen trots allt ska sälja en del statliga företag finns ett viktigt område att använda pengarna till och det är vägar och järnvägar. Sverige behöver en engångssatsning på 5 till 10 år med stora investeringsbehov för infrastrukturen. Ta nu pengarna från försäljningarna och gör en rejäl satsning. Det ger välfärd och stor nytta för landet och jobben. Tolka inte detta som rätt väg att gå men ska företag säljas ut då ska pengarna användas för långsiktig nytta.


Är det någon som före valet hörde att moderaterna ville skära i försvaret? Är det någon som före valet hört att centern ville höja bensinskatten? Frågorna kommer säkert att bli många fler men ska vissa skatter sänkas behövs nog både intäktsförstärkningar och höjda skatter på annat håll.2007-09-06, 09:39  Permalink
Andra bloggar om:  


Så är Lennart igång igen och självkritiken till sig själv och partiet är som vanligt obefintlig. Att Lennart "gratulerar" Maud till löne ökningen, efter att hela tiden kritisera henne och Centern i sin blogg måste väl kallas ironi. Men vad kallas det att Sossarnas partiledare ska ha samma lön som statsministern, enligt partibeslut. Rimligt, är inte det ord som stämmer iallafall!!

Om vi sedan ska ta det här med ledare och Reinfeldt som Lennart i det här fallet kritiserar. Ingen ledare, varken sosse eller moderat, känner sina ministrar utan och innan. Vad den sittande regeringen däremot har visat är att man tar sitt ansvar. Kan man inte stå för det man ska genomföra så blir det en förtroendekris om man gör det ändå. Sossarna har nog förlorat väldigt många röster på att Göran Persson inte ställde högre krav på t ex Mona Sahlin, Laila Freivalds, Lars Danielsson osv. I vissa fall hade det varit en god grund för uppsägning och kanske till och med avsked. Om dom dessutom tagit sitt ansvar och avgått hade nog många röster räddats.

Men som vanligt visar sig Socialdemokraterna från sin bästa sida - kan man inte komma med något konstruktivt så kastar man obefogad sk*t runt sig. Dagis fasoner!

Ser fram emot vad Lennart hittar på i sin nästa blogg. Dålig fantasi har han ju iallafall så det räcker och blir över.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM