TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag gillar den pudel som centerns gjort i kärnkraftsfrågan. Jag har kritiserat Maud Olofsson när det gäller regionalpolitiken och dess fackföreningsfientliga politik, något jag kommer att fortsätta med.


Centern har också varit ett av dom partier som varit mest hatiska mot kärnkraften och därför är jag mycket nöjd med den pudel man gjort i frågan. Maud sa i rapport apropå Vattenfalls investeringar i Ringhals på 13 miljarder och jag citerar "om man ska avveckla kärnkraften så måste man ha något i stället" slut citat.


Så rätt hon har och det var också den socialdemokratiska utgångspunkten i folkomröstningen, det var helt enkelt linje två. Jag sitter i det socialdemokratiska nätverket för kommuner som har elintensiv industri och där har vi jobbat för den linjen.

 

Ska välfärden bevaras behöver vår industri energi till konkurrenskraftiga priser, det garanterar välfärden och jobben. Det motverkar också det största miljöhotet, klimatpåverkan även om kärnkraften som allt annat har sina risker. Jag tror vi måste ha den kvar tills fusionskraften lösts om vi inte ska döda jordklotet.


Så välkommen till linje 2 centerpartiet och Maud Olofsson.Maud är ändå inte riktigt med på "tåget" ännu då hon nu aktivt motarbetar utvecklandet av alternativa energikällor i Sverige och nöjer sig med att fortsätta driva kärnkraftverk. Om inga satsningar på alternativ görs så kan man inte lyfta in det i sin ståndpunkt. Grundläggande retoriskt och faktamässigt fel av Mauderaten.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM