TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Dagens blogg börjar jag med tidigt då intresset av friidrott gjorde att natt-TV blev sysselsättning och så kom tidningen vid 4-tiden. Pernilla har en insändare som i korthet går ut på att man inte får kritisera Maud och näringsdepartementet för då går det illa för Umeå. Vilken syn på demokratin, håll käften om vi ska få något?

 

Hon bygger sin insändare på att jag både på bloggen och i debattartiklar kritiserat regeringens regionalpolitik, hanteringen av Volvo lastvagnar, transportstöd m.m. och att jag i stället ska skapa goda relationer med departementet.

Att man inte ska kritisera det man tycker är fel är vansinne ur demokratisk synpunkt. I upproret mot regionalpolitiken fanns faktiskt flera centerpartister med och som jag berört tidigare.

I vårt parti protesterade vi kraftigt och ibland mycket
kraftigt om vi tyckte regeringen var på väg åt fel håll, som när man fingrade på transportstödet då röt vi till ordentligt. Det blev kvar och ingen glömmer väl vad jag tyckte om Björn Rosengren när regeringen biföll besvären över vägpaketet,
ett system som vi varit överens med Uusmann om.

 

I centern ska man vara tyst annars hotas man med åtgärder.

Vår byggnadsnämnd ska till Danmark på studiebesök. Jag tycker det år bra med internationella och nationella kontakter och att lära av varandra. Jag hoppas att man i Danmark har synen att den offentliga sektorn är till för medborgarna och de anställda är ett medel för detta. Hoppas man får lära sig att det går att ha en inställning där man ska möjliggöra önskemål och inte vara motståndare. Man ska göra allt så enkelt som möjligt utan onödig byråkrati.  2007-08-29, 08:07  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM