TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

* Gårdagens webbnyhet
Bostadens VD säger upp sig var gårdagens webbnyhet på VK:s hemsida. De anonyma kommentarerna haglar och jag tänker på vad duktiga folk är som alltid vet bäst och vad som hänt. Olika signaturer har olika slutsatser. Ni känner väl till min inställning till anonyma kommentarer och att jag ogillar att man inte kan stå för det man säger. Men om jag förstår det rätt så är tidningen ansvarig utgivare och står ansvarig för det som skrivs. Det märkliga för mig är att ingen gör anmälningar mot det som är helt fel och ren lögn.


Däremot är det skrämmande när jag hör att man vill lägga sig i vilka politiker de olika partierna sätter på posterna. De som angriper det systemet gör angrepp på demokratin. De politiska partierna väljer sina kandidater och det måste gällai, för det finns ingen som helst kompromiss. Det finns dock alltid personer som agerar när sådana här saker händer, måhända ur egen vinnings skull. Bilden om det som hänt under en tid i Bostaden är olika bland politiker och även bland anställda vilket inte kan vara sant. Vi värnar det kommunala bostadsbolaget och det är inte heller ute till försäljning som en del rykten sagt och som funnits i huvudstaden.


* Fortkörning
Skolorna börjar nu och som alltid kommer diskussioner om hastigheten vid dessa upp. Jag för min del tror att det finns personer som kommer att åka dit för fortkörning och jag är helt övertygad om att chefen för vår trafikpolis Tomas Wiberg har rätt som säger att lärare och föräldrar kommer att åka dit för fortkörning. Kanske till och med de som agerar i frågan men som tror att det gäller bara ”någon annan och inte mig”.


* Buller
Bekymmer med ljud från skjutbanorna inom I20 området fick vi reda på i går. Man kan konstatera att bullerbubblorna ser annorlunda ut än när vi köpte området trots att man skjuter mindre än under tiden det fanns regementen här och att bössorna är de samma. Om det är problem eller inte för de närboende kan man tvista om men problemen ligger när byggnadsnämnden skall ta beslut. Det har funnits partier som velat skynda på planeringen främst uppemot Ersboda Ersmark men vi får vänta och se om det går att finna lösningar som gör att bostäder kan byggas.


* Spårhundar går inte att finna.
Regionalpolitiken har den sittande regeringen ansvaret för som i fallet med skattekontoren. Därför var det en beklämmande nyhetsartikel att det var Bo Ringholms fel som det påstods på VK:s hemsida. Jag som trodde att nyhetsartiklar var opolitiska till skillnad från ledarsidorna som inte är det. Regeringen skyller inte heller det goda sysselsättningsläget på Göran Persson utan där är det visst bara det man lyckats göra på 10 månader som är orsaken. Jag har sagt det i tidigare bloggar att ännu har vi inte sett ett enda spår av regionalpolitiken och jag har försökt låna spårhundar för detta ändamål men de finns inte att få tag i, helt omöjligt.2007-08-22, 07:45  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM