TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Ibland får man höra saker så man tror att öronen ska ramla av. Att det finns folk eller grupper av folk som erbjuder pengar till människor för att dom ska skriva kritiska debattartiklar mot det kommunen tänker göra och för att dom ska gå de välbeställdas ärenden mot exploatering. Samma grupp hävdar sin syn ur demokratsisk synvinkel. Umeå har varit en bondhåla om alla som är emot allt fått råda. Vilken hemsk ort Umeå skulle ha varit med kanske 50000 invånare, inte en skalle till om motståndsrörelsen fått bestämma.

 

Jag ogillar den politik som Sverigedemokraterna för så mycket det går att ogilla politik. Men jag ogillar också lika mycket de grupper eller personer som hotar personer i det partiet och i alla andra partier. Vi har haft den typen av grupper i Umeå som saboterat mycket. Vi måste ta krafttag mot dom som hotar politiker och det vet jag av egen erfarenhet som varit utsatt för hot men vi får inte ge oss. Dom är revolutionärer av olika slag och ska inte få förstöra demokratin.2007-08-16, 15:19  Permalink
Andra bloggar om:  


Håller med om att attentatet mot politikerns sambo är et hot mot demokratin. Vad jag inte kan förstå är varför du och alla andra som uttalar sig ständigt måste påpeka att ni ogillar eller hatar SD:s politik innan ni sen tar avstånd från våldet. När det gäller attacker mot demokratin är det väl fullständigt ointressant vilket parti som drabbas?

Inte skulle man väl skriva att "visserligen är socialdemokraternas politik fullständindigt vansinnig och har inneburit att samhållet fullständigt raserats men det är ändå fel att tränga in i socialdemokratiska politikers hem och binda dem, misshandla dem och tejpa för deras munnar".

Att man som socialdemokrat tar avstånd från sd:s politik är så självklart att det inte behöver nämnas när frågan gäller något betydligt viktigare, nämligen grunderna för vår demokrati. Annars ger man bara uttryck för att ändå ha en viss förståelse för gärningsmännen som ju trots allt gav sig på "de onda".


Lennart Holmlund: Det spelar väl ingen roll vilken väg man går. Jag tar avstånd från våldet och har gjort det bestämt. I Umeå var det besvärligt ett tag med militanta veganer som hotade männikor, brände , mackar, brände charkfabriker och sedan dess har jag alltid tagit avstånd från våldet som metod att påverka politiken. Däreför är ajg också Socialdemokrat och påpekar ständigt att tex. Rättvisepartiet offensiv står för den väpnade revolutionen och i den ingår våld. det måste väl också tillhöra grunderna i en demokrati att säga att man ogillar den främlighetfientliga politik som sverigedemokraterna står för. Den politiken föder osckså våld
Helt rätt. Vad jag menade är att i en annan tid kan det vara er socialdemokratiska politik som anses extrem och då hoppas jag att du och alla andra som vågar vara politiker förväntar er ett avståndstagande när eller om ni hotas och utsätts för våld utan att er politik först sågas och ni framställs som mörkermän. Rasisterna och de vänsterextremas politik skall bemötas i politiska församlingar och vid möten.

När det gäller deras rätt att uttala sig är deras åsikter ointressanta och bör därför inte kommenteras i det sammahanget. Det är bara det jag menar.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM