TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Idag är det 30 år sedan Elvis Presley dog, men den musik han spelade lever i allra högsta grad. För mig är han en av dom allra bästa som finns och funnits. Höjdarlåtarna är många men jag gillar dom som låtar som kom i början av karriären bäst.


* Olaga jakt
Stavgången har kommit igång ordentligt efter ledigheterna. Går man efter älven ner mot Strömpilen i tidig morgontimme ser man ofta dun på älven. Orsaken till detta kan vara tre. Nr ett är att någon rovfågel slagit en annan fågel på vattnet. Nr 2 är att det har jagats helt lagligt. Nr 3 är att det jagats helt olagligt och om det är lovligt att jaga ska jag kolla upp.


* Gräset ska klippas
I helgen åkte vi buss lite runt omkring med våra vänorter och en reflektion är att på vissa ställen så är det mycket gräs, mest ogräs som efter Backenvägen. Där det är gräsmattor längre från vägen klipps det men där det är ett avstånd fram till fastighetsgränsen klipps det inte. En fundering är om den markremsan verkligen ska tillhöra kommunen och vad är skälet eller borde det tillhöra fastigheten. Jag förstår att det är en prioritering som gjorts men blir den rätt. Har man inte råd att sköta marken vad ska man ha den till?2007-08-16, 08:09  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM