TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Så är då mässan slut och intrycken ska samlas ihop och det ligger ju på ledningen och styrelsen, men jag ger några korta reflektioner här.

 

* Partiets uteblivande

Jag tror att partiet gjorde ett litet misstag som inte var där. I vilket fall som helst har det kommit fram hundratals människor och frågat mig varför vi inte har varit där under de besök jag gjort. Man säger att man ser de andra borgerliga partierna där och det kan jag förstå att de är då de har mycket att förklara över sin politik, mer än vad vi har. Jag bara konstaterar att man tycker att centern glömt bort Norrland och vill att vi ska agera, vilket vi gör men jag brukar självklart hänvisa till att de får fråga centern om centerpolitiken och att de inte ska vara arga på oss och mig om det.

 

* Media och företagare

Bilden som spridits i media om det stora missnöjet känner jag inte alls igen utan man är i stort sett nöjda och nämner vad man tycker kan förändras och förbättras. Däremot är det ett flertal företag som är djupt besvikna på media och det är i alla fall två som flyttar till annan ort då man tycker man ständigt blir misshandlad och att man inte vill stå ut med det då barnen far illa. Inte undra på att den punkten så kraftigt bidrar till den låga placeringen när det gäller företagsklimatet. Vissa journalister ger man inte mycket för men vem eller vilka det är förblir en hemlighet.

 

* Parkeringsmöjligheterna måste ses över

Parkeringarna är väl det som man är mest missnöjd med och det är främst från besökarna. Jag vet inte hur man raggar fram parkeringar och undrar verkligen om de som till exempel finns på Umestan är marknadsförda eller andra på den sidan vägarna. Dit är det inte långt att gå. Däremot är det säkert många umebor som borde ha tagit sig dit på annat sätt än med bil då det är fullt möjligt att gå, cykla eller åka kollektivt.

För framtiden borde det nog ordnas mera Noliabussar som ev. går till andra parkeringar. Under helgerna finns det ett stort överskott på parkeringar på många företag och arbetsplatser i centrum, så en bättre parkeringsstrategi behövs nog.

 

* Ingen lansering av ny produkt

Däremot så hittade jag ingen riktigt ny produkt som kändes som en produkt som lanserades just på Nolia. Vissa försäljare känner man igen sedan lång tid. Men jag är fortfarande stolt över att mina promenader bidragit till att finna lösningarna med de nya hallarna och de nya fotbollsplanerna, samt att resten av området rustades tack vare det.2007-08-13, 07:45  Permalink


Hej, jag saknade också partiet på Nolia. Det är ju ett ypperligt tillfälle att träffa mycket folk!

Helena /kollega i Piteå
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM