TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Dagens blogg kommer lite tidigt och det beror faktiskt på att jag åkte in från stugan redan klockan tio över sex för idag ska vi ha strategidag i Västerbottens travsällskap och då passar man på att ta med datorn hem och jobba via bredband

Sällskapsspel är en trevlig fritidssysselsättning men ger också en hel del kunskaper. I går när vi spelade MIG så fanns en fråga om vem som sa " Hitler gjorde tokiga saker " under valkampanjen om EMU.
Svaret var Maud Olofsson. Nu har regeringscheferna träffats och godkänt en ny konstitution där även valutaunionen finns med. Vi får väl anta att regeringschefen har alla partier i regeringen med sig när han träffar avtal.
Då har centern gett med sig och står bakom att vi ska införa Euro i Sverige och att det är riksdagen som fattar beslut. Centern har därmed gjort en kovändning
Vi har också folkomröstat om Euron i Sverige och då ska den delen hanteras på ett demokratiskt riktigt sätt
Under den tid som Talibanerna styrde i Afghanistan så fick inte damerna spela fotboll. Enligt notiser ska man nu ut med ett landslag för att spela en träningsmatch. Talibanerna och en hel del andra använder islam som en förevändning att leva i ett samhälle där kvinnorna inte har något som helst värde. Den högste andlige ledaren i Libanon har också gått ut med budskapet att de så kallade hedersmorden måste upphöra.
Jag har själv varit förvånad över att världen varit så tyst hur kvinnorna behandlats i många länder med hänvisning till Islam och koreanen. Vi måste få veta vad koreanen och den islamska läran egentligen säger om kvinnors ställning i samhället


2007-08-03, 07:15  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM