TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Lördag och V75 dag igen samtidigt som man anländer till Frihamnen i Stockholm. Jag hoppas Digger Crown vinner gulddivisionen, en bäst som jag alltid gillat
När man åker färja med bra service så tänker man alltid på hur Kvarkenförbindelserna långsiktigt ska lösas. Jag tror att det måste till en fast förbindelse i någon form, bro kombinerat tunnel .
Att EU medlemskapet som ska underlätta den fria rörligheten i stället nästan stoppar den är illa. Passagerarantalet är inte ens 10 % av dem som reste före medlemskapet. Sverige och Finland måste på nationell nivå tillsammans med EU se till att förbindelserna säkerställs
Jag kan konstatera att det är en himmelsvid skillnad i Tallinn och Frihamn i Stockholm när det gäller bekvämligheter för bilresenärer. I Stockholm finns en så kallad bajamaj som var så äcklig och illa skött att den helt enkelt var oanvändbar, åk till Tallinn och lär er Stockholms frihamn. Där är det som det ska vara riktiga och välskötta toaletter
I Tallinn finns det ölreklam på bussar och spårvagnar och det visar också på skillnader i våra länder. Vilket liv det skulle bli om vi tillät ölreklam på bussarna i Umeå. I Tallinn där reklamen är tillåten går pengarna till att hålla nere kostnaderna för resenärerna.
Det går inte att undvika detta med doping som alltid dyker på. Nu var det en av nyckelfigurerna i Tour de France åkte dit och tysk TV reagerade omedelbart genom att sluta sända vilket självklart tar bort reklamintäkter. Det är väl dags att en gång för alla se till att det blir ett slut. Sponsorerna borde kräva tillbaka pengar som de satsat och som vi som kunder fått betala och det måste bli livstids avstängning från idrotten


2007-07-28, 11:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Jag ligger dagligen bakom en Falconbuss som gör ölreklam när jag pendlar mellan Luleå och Piteå. Så vad dillar du om?
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM