TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Dagens blogg kommer in tidigare än vanligt och det beror helt enkelt på att jag ska ut och resa med bil tidigt men det gör väl inget

*Hot mot politiker


Enligt media ska nu Säpo skydda lokala politiker. Det är verkligen på tiden säger en som fått hot i olika former. Visst har man många man känner som också blivit hotade. Hoten tar sig många olika former och man vet inte hur allvarligt man ska ta frågan.
Det finns dock många konstiga människor som dyker upp och oftast anonymt. Därför har jag valt att inte ha kommentarer på min blogg i VK då de som kommenterar får vara anonyma. På min hemsida gör jag inte likadant då jag där har möjlighet att gå in och radera inläggen
Nu senast har en person varit inne med olika namn men med samma E-mail, om personen i fråga inte ljugit om den också. Jag kommer att kolla personen som det påstods vara först om han skrivit även om jag raderat inläggen. Att människor är så löjliga att man gör så och ämnet har rört kollektivtrafiken. Men sånt raderas bort så fort tillfälle ges. Det är även i den typen av inlägg dolda hot men även mycket lögner
*Klimatförändringar


Det är lite märkligt med vädret i världen. I östra Europa är det så varmt att man uppmanar till att hålla sig inomhus under dagen. I Storbritannien har regnet öst ner och det svämmar över lite här och där, södra Sverige har också fått en del blöta.
Vi har de senaste åren haft kraftiga stormar som Gudrun. Hur ska man egentligen veta om detta beror på vad man kallar klimatförändringar eller är helt normalt under en längre cykel. Har hört forskare varit oroliga över att de mossar som finns bland annat i norra Ryssland och är frusna och när de börjar tina ger några utsläpp.
För mig som lekman funderar man ju, för det är klart det varit plusgrader eftersom mossarna bildats. Tidsaxlarna är ju tusentals år och ingen mins hur det var för flera tusentals år sedan2007-07-25, 04:47  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM