TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

*Utländska bärplockare
Nu börjar snart säsongen för bärplockarna och det kommer plockare från många länder bland annat från Thailand. Vid den här tiden började en reaktion från en hel del politiker inom alliansen om reglerna för de utländska plockarna. Argast av alla var nog Håkan Lind från folkparitet men kraftiga röster hördes även från länets centerpartister. Vad jag vet har reglerna inte ändrats och har de det så har det gått mig förbi. Är det så att de gamla reglerna gäller vill vi höra samma protester även i år om det ska vara någon vett och sans bakom agerandet. Jag tror framför allt de Thailändska bärplockarna numera anställs av bemanningsföretag och då skattar man ju i Thailand. Min enkla fundering i dag är varför protesterna mot den egna regeringen så tystlåtna idag

*Uran i Tåsjö
Det lär finnas stora mängder uran i Jämtländska Tåsjö. Om det kommer att få brytas eller inte får väl framtiden utvisa men med all säkerhet kommer kärnkraften att finnas kvar som en viktig energikälla. Jag tillhör ju de socialdemokrater som tycker att vi ska ha kvar kärnkraften så länge anläggningarna går och håller efter att ha underhållits ordentligt. Det är väl bättre än att släppa ut mera föroreningar som gör att klimatförändringarna ökar i snabbare takt. Vi får väl tro att fisken i Jämtland som fick så höga halter av cesium efter Tjernobyl kommer därifrån och inte hade höga halter på grund av att det finns uran i markerna2007-07-17, 09:07  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM