TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

*Sjukt i Usa


En regnig dag ges möjlighet att sappa på lite olika TV kanaler. I går såg jag ett helsjukt reportage i TV4 fakta från USA. Man hade ett inhägnat område där man hade vildsvin och sedan släppte man in pitbull terrierhundar som gick till villt anfall och bet och slet i vildsvinen. Utanför stod många och tittade på detta djurplågeri, många barn fanns bland annat med. Myndigheter visste om det som pågick men hade inte ingripit förrän efter repotaget visats i TV. Undra på att världen blir konstig och att det saknas respekt för liv.

 

 

*Mera TV tittande


Tv sporten visade klart och tydligt igår att konstgräs är ett bra underlag att spela fotboll på. GAIS hemmaplan såg ut mera som en leråker än en fotbollsplan. Göteborgarna kan lära av oss i Umeå hur man ordnar bra fotbollsplaner.
Ingvar Carlsson vår gamle partiordförande kan dock känna sig stolt över sitt favoritlag Elfsborg som tuffar på i täten av allsvenskan och som dessutom förstärker laget


*Alkoholsubventioner


Vinodlarna har stora jordbrukssubventioner och nu produceras det för mycket vin och flera av de billigaste sorterna ska bort ur sortimentet, Man måste verkligen fråga sig om skattemedel ska gå till jordbrukssubventioner och till att subventionera vin. Skall verkligen staten på det sätt subventionera billig alkohol. Risken finns att subventionerat vin ger att många hamnar i missbruk. Subventioner av alla de slag för att producera alkohol är fel och måste bort. Blir då några jordbrukare arbetslös får detta accepteras om inte det går att producera drivmedel i stället.2007-07-10, 09:42  Permalink
Andra bloggar om:  


Hej Lennart. Är det som du skriver att vinet får sådana subventioner är det helt sjukt. Tala om det för folk är du snäll.
Varför kastar du inte ut de kommunister ni fortfarande har i partiet. Det finns ju några ungdommar och sedan har du en som brukar prata om den sjuka kollektivtrafiken och inte vet att det är länstrafiken som är huvudman enligt svensk lagstiftning
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM