TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Överklagande


I Lycksele har det varit överklagande på att kommunen skulle bygga lastningslokaler åt Norrmejerier. Lycksele kommun fick inte bygga och Lilly Bäckland hördes uppgiven. Jag kan inte ärendet men förstår att marknaden i form av Norrmejerier har behov av lokalerna. Dom har inte velat bygga själva och har antagligen sök lokaler. Var har då marknaden varit och startat ett bygge? Norrmejerier och deras verksamhet i Umeå och länet är en viktig aktör. De producerar många fina produkter som västerbottens ost och Verum hälsofil. De behöver självklart samdistribuera för att hålla nere sina kostnader för transporterna och därmed både för kunderna och ägarna om de sista ska få ut rätt pris för sina produkter. Allt detta överklagande gagnar det vårt näringsliv? Politikens roll ska inte gå över till domstolar om man inte gör fel. Politiker kan bytas ut vart fjärde år och det är där kommunmedborgarna avgör vad som är rätt eller fel och vilken politik dom vill ha.

I Umeå överklagas också mycket, så det är inte en fråga enbart för Lycksele men såg att Ågren var inne på att allt överklagas i Umeå. Vi får väl se vad den nya regeringen vill ha för regler om överklagande om det är politiken som ska avgöra eller vem. Jag har sagt förut och säger det igen . Vem törs investera i Sverige om2007-06-27, 19:02  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM