TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Så är det midsommarafton som vanligt en gång om året. Ärligt talat hade midsommarhelgen kunnat starta bättre. Vår gamle vän, vår sons drygt 14 årige Rottweilertik Kellys hälsa gjorde att hon var tvungen att avlivas. Hon blev gammal eller rättare sagt mycket gammal för den rasen men oavsett det så försvinner en vän.
*Falsk marknadsföring
Att vara ute på landet och inte få sin tidning lika tidigt som hemma är också en omställning men lite tid till andra tankar får man. Moderaterna kallar sig det nya arbetarpartiet. Visst har dom människor i sitt parti som jobbar men att därför säga att man är ett arbetarparti är väl magstarkt. Inte kan man säga ta arbetarnas parti när man för en politik som gynnar de som har det bäst. Skattesänkningar för de 10 % av befolkningen som tjänar mest och försämringar för dom som har det sämst, de arbetslösa och sjukskrivna liksom stora delar av pensionärsgrupperna. Att kalla sig arbetarparti måste betraktas som fals marknadsföring även om jag är övertygad om att ingen åklagare kommer att inleda en förundersökning för det brottet.
* Klimatförändringar
Tänk vilken skillnad det är på klimatet mellan politiker i Umeå kommun och landstinget. Jag tycker det är bra att ha ett gott förhållningssätt gentemot varandra. Visst har vi skilda uppfattningar om politiken men för det behöver man inte vara ovänner personligt som det ser ut när vi möter kollegorna inom landstinget. Det känns nästan som när man är på väg mot ett mål som man varit överens om att nå måste man i slutändan hitta en konflikt. Skulden för klimatet ligger alltid på båda parter precis som i klimatfrågan i stort. Det är vi människor som orsakar den och kan även vidta förändringar för att få ett bättre klimat vilket gynnar alla


Som jag sa i går, trevlig midsommar på er alla2007-06-22, 08:36  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM