TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 


Sommarlov
Bara en vecka kvar innan kommunala sammanträden tar paus. Skönt känns det i alla fall även om Umeå centrum där Kungsgatan blir byggarbetsplats i 2 år kanske inte är så attraktiv som man skulle vilja. Men det kommer att bli bra bara nedskräpningen upphör runt centrum och i parker

Nytt besöksmål
Idag ska jag faktiskt träffa en turistföretagare som vill utveckla verksamhet även här i Umeå. Företaget har en del besökspunkter sedan tidigare dock inte i Umeå. Vid telefonsammanträdet hördes konceptet mycket intressant och jag hoppas att det kan bli av. Jag kan dock inte säga mer idag då det har att göra med företagets relationer med andra

Mellanöstern
I Palestina tar man långsamt död på varandra. Jag har besökt området för länge sedan och kände då att finns det några möjligheter till fred. Jag är tveksam, utifrån ser det i alla fall ut som om de ledare som finns inte har annat mål än krig mot andra eller med varandra. Fostran från barnsben om strid och krig som metod kanske är en orsak förutom avsaknaden av demokratisk fostran.

Konstgräs
Tittar man på TV och älskar fotboll tycker jag många kommuner och klubbar kan komma till Umeå och göra studiebesök så ska vi visa upp de fördelar som konstgräs har gentemot de leråkrar som de flesta gräsplaner är stora delar av året . Välkomna till Umeå och ni vet väl att konstgräs ökar nyttjandegraden flera gånger om2007-06-15, 08:11  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM