TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den har veckan har varit mycket sammanträden med många stora ärenden. Det finns de som har betydelse för kortare och längre sikt. Nu byggs Botniabanan och till den ska tre resecentra byggas, Hörnefors, Umeå Östra och Umeå C. Vi har på tagit ett inriktningsbeslut Umeå C och fått ytterligare kött på benen hur Umeå Östra kommer att se ut. Jag för min del är helt övertygad om att vi landat rätt i båda. Förslagen eller skisserna som man kanske ska säga det än så länge finns på kommunens hemsida.( http://www.umea.se) Jag rekommenderar er att gå in och titta för det är en liten upplevelse i sig.

 

Kommunförbundets styrelse idag handlade mest om vad som ska ingå i det övertagande om hemsjukvården vi diskuterar och hur mycket pengar vi ska skatteväxla om. Vi får då ännu högre kommunalskatt i Umeå men landstinget sänker ju motsvarande och då har de en av de lägsta landstingskatterna men kommunerna en av de högsta för att inte säga de högsta. Jag är dock helt säker på att det blir bättre för våra medborgare om vi övertar ansvaret för hemsjukvården och det som hör till den. Det finns dock alltid viss misstänksamhet för det räknas alltid vinnare och förlorare i ett sånt skede ekonomiskt, men det måste vi lyfta oss i håret och klara ut bara vi vet att det blir bättre för medborgarna. All offentlig sektor är till för medborgarna vilket ofta glöms bort. Jag har mött folk som tror att vi är till för dom som jobbar där vilket är fel2007-06-14, 16:56  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM