TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag tycker än en gång att våra handlingar är för långa och omständiga, men igår tog vi ändå en inriktning på resecentra mitt i stan. Det är bra att vi blev överens och jag tror dessutom att det blir bra även om jag i början trodde att "gamla station" skulle vara station. Huvudsaken är att det blir bra för resenärerna.

Skitkul
Det skulle nog ungdomarna säga om alla de detaljplaner som är på gång för att skapa boende åt dom som vill bo här. Tyvärr hade jag rätt när jag sa att regeringens politik inte gynnar hyresrätten så en del omtag får vi ta beträffande markreservationer. Även om jag egentligen ogillar tvära kast i planeringen måste vi ha planer som det går att bygga efter. Trivselboende i Sävar är bra. Alfonsios planerade restaurang vid Umebagarn också bra, Sandåkern vid Tvärån några våningar högre. Ja, det finns många exempel på byggande.

Byggjobbarna
Den kår som jag själv tillhör har bra med jobb. I Umeå tjänar man bra med pengar, men samtidigt bygger man billigt dvs. man har effektiv produktion som gör att det är bra för alla.

Miljöåtgärder
Ja det blir det när vi säger ja till en ny bergtäckt i Tjälamark. Då blir det färre tunga fordon genom centrala stan. Jag kan tipsa att mycket av det som byggs eller ska byggas finns att läsa om på kommens hemsida.

Lördagsgodis blir det för en gammal dragon att åka häst och vagn med hustrun och Tilde, som vi ska sköta i helgen till invigningen av dragonparken. Dragoner eller rättare sagt Norrlands dragoner hette egentligen K4.

Regionkommuner har moderaterna svårt för om man ska tro dagens media även om jag kanske tolkade partisekreterarens debatt lite annorlunda. De andra partierna har säkert inget att sätta emot även om dom sägs stödja en annorlunda organisation.


2007-06-13, 08:37  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM