TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

 

 

I morgon ska vi ha Länsstyrelsens styrelse i Skellefteå. Det passar alldeles utmärkt även om det blir tidig avgång från Umeå för en del av oss, men alla andra får ju åka tidigt alltid. Det passar bra med Skellefteå då det är Lorentz

Andersson sista styrelsemöte som landshövding om han inte tvingas till något ytterligare möte med ev några planärenden. Jag tycker han har gjort ett bra jobb, men visst hörs det att han har sitt hjärta i Skellefteå och något annat vore konstigt.

Det är klart rollen är annorlunda och jag brukar till och från pika honom mot den byråkrati som finns då jag vet att han i allra högsta grad ogillar den, inte minst detta med bevarande av för mycket skog. Här kommer ju ordern från husse  i Stockholm och då är det att verkställa. Avtackningen av honom blir dock senare.

 

I går tog jag upp föräldraansvaret och att det är dom som ska se till att ungarna håller sig nyktra och jag pekade också på att vi måste hjälpas åt och tipsa polisen om saker som vi tror är olagliga. Görs inte detta måste det anställas så mycket poliser att det blir en polisstat. Ska återkomma till några rader om den hopplösa människan som aldrig lär sig att plocka upp efter sig. Jag har berör det på torg och i parker där man bara dör ifrån sina förpackningar eller vad det kan vara. Jag som är ute och går mycket ser ju hur grisiga man är och lämnar efter sig. Ta också bönderna som ett exempel. Du får fara nästan var som helst ser du rester efter förpackningar från höbalarna eller de stora vita äggen som jag kallar det.

När det gäller de centrala delarna kanske det måste til mer övervakning och hårdare regler i lokala ordningsstadgan. Det får vi snart överväga då den är på gång

 

Nu är potatisen i jorden och solen lyser och det kan inte bli bättre väder men säkert finns det någon som klagar2007-06-10, 12:26  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM