TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Världen lider av brist på rent vatten medan vi har det i överflöd. Vi använder det som transportmedel för toaletter. Sedan rötar vi och torkar det. Det är säker många tusen ton bara i Umeå som utgörs av papper. I många länder får man inte skicka papperet i toan, utan man stoppar det i en korg på sidan om, och i många länder använder man inte papper och toaletter som vi gör. Själv har jag slutat spola ner papperet i stugtoan utan har det i en påse på sidan om och tar det med soporna till förbränning. har dessutom mycket mindre att tömma den dagen det är dags.Inte först blöta för att sedan torka det igen. Det måste vara bättre för miljön att bränna papperet. Vi bör på sikt finna nya sätt att ta hand om avloppet än att använda livsmedel som transportväg till reningsverken. Vatten klassas som livsmedel.

Skön svensk seger över Island men ärligt var dom ett dåligt lag.

Idag styrelse för Botniabanan och Arboretum norr. Det senare är inte en park utan insamlade växter från samma breddgrad som vi och de har till uppgift att jobba med träd och buskar som passar vårt klimat. Vi får ju köpa en massa skrot som inte är lämpat för vårt klimat. De närmsta åren måste vi bestämma hur vi ska gå vidare tillsammans med de andra stiftarna, vilket är de båda universiteten.2007-06-07, 08:12  Permalink
Andra bloggar om:  


Intressant tycker jag.. Ifall vi skulle sluta och spola iväg papper? Hur skulle det då bli?

Lennart skrev:
"Själv har jag slutat spola ner papperet i stugtoan utan har det i en påse på sidan om och tar det med soporna till förbränning."

Får man det? Skall inte papper tillbaka till Återvinningstation där allt annat papper ska?

"Sopor till förbränning" vart skickar jag det? Jag med enbart den gröna soptunnan som sorterar, och har egen kompost.

Sommarstugeägarna betalar dom den högsta avgiften för sopor.. eftersom dom slänger allt i samma kontainer. (behållare)

Folke Andersson
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM