TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Köer, köer, köer, köer
Hela Tegsbron är full av köer. Visst vet vi att ett körfält skulle stängas, men vad är gjort för att visa bilisterna att det finns andra vägar. Kommer du söderifrån ser du skyltarna för vägarbete när du inte ens kan vända. Tänk om det fanns en hänvisning redan före rondellen på E4 på Röbäcksslätten med en hänvisning till Kolbäcksbron eller senare till Kyrkbron. Då är jag säker på att många valde en annan väg än befintlig E4. Varför ger man inte bilisten en chans att slippa köa?

Vindkraftverk
Jag fick förtroendet att inviga den nya vindsnurran i Holmsund. Har inte trott på detta förut, främst av ekonomiska skäl. Nu är det lönsamt och tänk vilken ren produktion. Att bilda förening ger ändå bättre ekonomi då man slipper vissa skatter för det man producerar åt sig själv. Alla vill väl bidra till en bättre miljö men av erfarenhet vet jag att det uppstår protester nästan oavsett vart de läggs. Men här behövs ett nytt tankesätt. Att minska utsläppen måste gå före andra intressen, av miljöskäl. Sedan måste dom stå där det blåser bäst och nog finns det saker som är fulare.

Annars var jag stel hela torsdagen efter en långpromenad över Sörfors, men det gav nästan 5 timmars tid att tänka och bra mår man när man hämtat sig. Jag ska återkomma med en del idéer jag fick. Men visst blir man förbannad på alla som skräpar ner efter sig. Helgen blir nog en del arbete i rabatt och potatisland med avbrott för trav, annars finns min kalender alltid på hemsidan.2007-06-01, 07:52  Permalink


Men Lennart! Vad tror du köerna beror på då? Att det är för smal väg eller för många bilar? Om ni nu skall göra det ännu enklare för fler bilar i centrum med parkeringsgaraget, tror du att köerna kommer att öka eller minska?

Satsa på fler och bredare cykelvägar och bättre lokaltrafik istället. DÅ slipper du både köer och skyltar.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM