TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Här kommer ytterligare några kommentarer.

*'Regeringen inför aga'
Regeringen har skurit i anslagen för att sänka skatten för dom rikaste. Statsbidragen ryker för kommunal ungdomspraktik, Kup, och ungdomsgaranti. 1000 ungdomar mister sina åtgärder och en del står redan idag långt ifrån arbetsmarknaden och behöver åtgärder. Ungdomarna åker på stryk dvs. agas.

*Dyrare flyg
När regeringen ratificerar nya EU-regler om skatter på koldioxid innebär det en höjning på flygbränslet med minst 30 %. Det är vi som ännu inte har alternativ till flyget som drabbas hårdast.

*Homo överklagar
Homo överklagar den friande domen mot Umeå kommun om påstådd kränkning vid s.k. homoadoptioner trots att kommunen gav ett positivt yttrande. Ingen som jag pratat med, både före och efteråt, hade trott att kommunen kunde förlora, vilket vi inte heller gjorde. Detta kommer att kosta staten pengar som säker gjort större nytta om de använts till annat, t.ex. till barn som har det jobbigt.

*Borttagande av etableringsstöd för glesbyggd
Svenskt näringslivs nye ordförande vill ta bort etableringsstödet för glesbygd. Nu får vi se hur länge det dröjer innan regeringen genomför detta. Alliansens partier brukar ju hänvisa till Svenskt näringsliv när det gäller företagsklimatet. Jag tror att skulle det beslutet genomföras är det lika bra att säga ungefär så här "vi vill inte ha företag i glesbygd som tar emot bidrag" - Maud Olofsson är väl adressat.

*Som jag skrev i bloggen på morgonen, grattis morsan på 95-årsdagen.


2007-05-29, 16:56  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM