TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Den här veckan börjar med kommunfullmäktige som startar redan kl. 9. Vill ni ta del av vad som sägs är Radio Umeå möjligt att lyssna på, 102,3 är våglängden. Då får ni höra att det finns många pratglada personer, där man från olika partier skickar fram flera stycken. Jag tycker dessutom det är för vanligt att man far utanför ämnet. Vi är också ett av de fullmäktige som tar längst tid. Lyssna eller titta på webben. Mer om detta kommer inte här.

Tisdag är det ett ganska långt au men jag återkommer om det i morgon. Ryske karelske presidenten eller vad han kallas är på besök i energifrågorna. Han har varit borgmästare i vår vänort Petrosavodsk så jag känner honom faktiskt. Nu väljs dom inte längre utan utses av Putin ungefär som landshövdingarna så han är med säkerhet en av Putins män. Ska bli intressant att träffa honom igen.

Solvalla i helgen var en upplevelse som vanligt och dom har tur med vädret för det mesta. Spelmässigt var det dock ingen lyckosam helg och dessutom är kuverten där vi höll till väl tilltagna i pris, 1250 kr per person.

Vi hade bokat ett annat flygbolag än dom som nu är i konflikt så det gick bra att komma hem. Det gäller bara att vara snabb ut från Solvalla så man inte hamnar i köer. Däremot känns det lite knepigt den inställning som taxichauffören hade om muslimer. Han kom från Serbien och menade på fullt allvar att dom kände att där var det viktigaste för muslimer att ha 3 fruar och riktigt många barn. Detta så att befolkningen bland dom ökar flera gånger snabbare än hos andra och på så sätt bli störst och ta herraväldet. Sådana attityder tyder på att stämningen mellan folkgrupper som i Serbien-Montenegro finns dolt under ytan.2007-05-28, 08:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM