TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Sverige har en vacker huvudstad och det finns bara en i varje land. Att kunna bo och ströva runt i gamla stan i väntan på travet är riktigt trevligt. Jag föredrar östra Långgatan före Västerlånggatan. Finns faktiskt en hel del inte minst konst. Ställen att få i sig lite mat saknas inte. När detta skrivs är vi snart på väg till Solvalla en höjdare.

Det var bra att vi kom överens om ett nytt löneavtal med kommunal, till och med utan konflikthot. Det visar på att det går och att den svenska modellen fungerar. Däremot behövs ett helt nytt sätt att tänka både bland arbetsgivarens företrädare, hos facken och dess medlemmar om vi ska kunna ordna heltider åt alla som vill ha det. Vi kan inte bara förändra deltider till heltider och öka sysselsättningsgraden. Det har vi inte råd med.
SAS och dess fack måste väl båda ta ansvar för att få till ett samtalsklimat med varandra.

Jag har alltid sagt till media att jag inte kommenterar interpellationer förrän dom ställts i fullmäktige. Det är där den ställts och det är där den ska besvaras. Är det inte det som ska gälla får man väl avstå att svara. Den respekten ska media ha mot alla som ska svara.

Koldioxidskatt på flyget gör att bränslet höjs med mer än 30 %. Det skulle innebära mycket dyrare flyg och speciellt för oss som inte har så många alternativ att ta sig t.ex. till Stockholm. Det är också lättare för Europa i övrigt som har alternativ till flyget. Det gäller att snabbt finna nya bränslen och nya motorer.2007-05-26, 11:32  Permalink


Jag tror att SAS dagar är räknade. Och personalen riskerar att få söka jobb på företag med tuffare förhållanden istället.
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM