TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Igår kom då den första riktiga attacken internt i centerpartiet när Börje Hörnlund skrev i Dagens Nyheter. Jag som känner många centerpartister och vilka värderingar det gamla folkrörelsepartiet står för är förvånad över att det dröjt så länge innan någon har rutit till mot den högervridning som skett under Maud Olofssons ledning. Den kommunala skatteutjämningen är ett sånt förslag där pengar får gå till lågskattekommuner runt Stockholm, kommuner som redan har råd att betala högre löner till sina anställda. Jag har dessutom svårt att förstå hur man kan stå bakom den nya fastighetsskatten. Fördelningspolitiken är väl nästa stora fråga där de 10 % av befolkningen som tjänar bäst får 50 % av de skattesänkningar som görs. En gigantisk omfördelning av resurser och visst måste det vara svårt för centern, det gamla folkrörelsepartiets kärntrupper, att stå upp och försvara en sådan politik. Det blir med stort intresse jag ska följa vilken utveckling som kommer att ske i centerpartiet. Man måste förstå att det är illa i centern när Börje skriver en sådan artikel och jag är till 100 % övertygad om att han diskuterat detta med många centerpartister innan han skrev artikeln.

Idag har jag sagt att det var en vanlig beslutsdag och visst är det så men det har kommit fram extra ärenden och dagordningarna ser verkligen mastiga ut i båda utskotten.2007-05-22, 08:03  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM