TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Jag börjar dagens blogg med min katt. Han går inte att lura med falska ord eller löften, han avslöjar allt och misstänker när det kan bli bilåkning. Det är ingen höjdare för honom.

 

Tjocka gubben

Tjocka gubben, Foto: Lennart Holmlund

 

De borgliga partierna har kritiserat utnämningspolitiken och jag tidigare redovisat Carl Bildts utnämningar, men när det gäller utnämningar har jag inte sett den kritiska media granskningen.

 

I Botniabanan har regeringen bytt ut statens representanter. Det kan jag förstå att man vill göra. Jag tror också regeringen har i förväg bestämt vilka poster som de olika partierna får. I detta fall föll det troligen ut på folkpartiet. 

 

Det intressanta är att den ivrigaste kritikern mot utnämningspolitiken är en folkpartist vars fru numera blir ordförande i den bolagsstyrelsen. Hon kan säkert göra ett bra jobb, jag känner henne inte, så jag kritiserar inte henne. Inte ett dugg, för vi kommer säkert att fullfölja uppdraget att bygga järnvägen. Men sluta kritisera s-regeringens utnämningspolitik när systemet inte följs. Ärlighet är en dygd.

 

Några korta andra funderingar i dagens blogg; vi vill inte ha över kostnaderna till kommunerna när a-kassereglerna förändras för studenterna och vad är gjort för Thailändarna som vill ta hand om naturresurserna, dvs. bären. Ledande folkpartister hade sitt budskap klart vi ändrar reglera, snarare Thailands regler.2007-05-04, 08:04  Permalink
Andra bloggar om:  


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM