TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Oj, Oj vad skönt att vi har fått fram en förlikning för den leksugna fiskens skull så den får lägga sin rom i det vatten som den tycker är bäst. Alla som medverkat kan vara stolta.

Däremot är det inte skönt att sitta i fullmäktige när folk inte håller sig till ämnet eller när man pratar länge i ett ärende trots att det inte finns några andra yrkanden än kommunstyrelsen. Det finns några som har stora behov att gå upp ofta, även om man inte är tvingad.

Städning och sopor dyker ständigt upp, främst på våren. Vi har lokala ordningsstadgar som säger att det är förbjudet att skräpa ner. Om någon åkt dit för det – det vet jag inte. Samma sak gäller för folköl och starkare drycker i centrum. De är förbjudet att dricka inom centrumfyrkanten, givet att drycken inte förtärs på en pub eller krog. Ändå är det ingen som åker fast. Ska vi ha regler ska man kunna ingripa mot lagbrytarna, annars blir det ingen respekt för lagarna.


2007-05-03, 08:06  Permalink


Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM