TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

1 maj en högtidsdag.

 Så är det och så har det varit för mig genom åren. Det är en speciell känsla att gå i ett första maj tåg och det är en speciell känsla att hålla tal. För mig är det första gången som jag är huvudtalare här i Umeå även om jag många gånger har hållit en välkomsthälsning, både som ordförande i arbetarekommun och tidigare som facklig ledare.

 Sedan jag blev kommunalråd har det mest varit att åka ute till de olika arbetarekommunerna och där hållit mitt tal

Tyvärr är väl inte vädret vad man önskar men det går inte göra något åt. I dag finns det mer än på länge att demonstrera emot. Vi har ju en riktig högerregering som kör en omvänd Robin Hood  politik, tar från dom fattiga och ger till dom som redan har. Exemplen är många och det kommer jag självklart att beröra i mitt anförande. Det anförandet kommer senare att läggas ut på min hemsida så alla som vill får se vad jag tagit upp i dag.

Sitt inte hemma och tjura utan gå ut och demonstrera2007-05-01, 10:52  Permalink


Tack Lennart för ett mycket inspirerande tal idag. Jag kände mig verkligen glad och stolt över att det finns så goda företrädare för Socialdemokratena som du. Däremot skämnde kvinnoförbundet ut sig i går
Bra möte på torget och ett lysande tal av dig
Bra att du la ut talet på din hemsida. Det fanns mycket att hämta där om den förskräckliga högerpolitiken. Ser att du använder den omvända Robin Hood politiken när man tar från dom fattiga och ger till dom rika. Kul
Vet du Lennart att en som Ulf Björk tyckte att ditt tal var ett av dom allra bästa 1 maj talen han någonsin hört. Du ska vara stolt över det beröm du fiår för talet. Alla som jag hörde kommentera ditt tal tyckte det var bra
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM