TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

När det blir vår är det alltid lite nostalgi att åka Storgatan förbi bangolfbanan uppe i Hedlundadungen. För 41 år sedan hade vi i föreningen Umeå Minigolfklubb lyckats få tag i mark för att bygga en egen anläggning efter att först ha varit vid brofästet på Teg vid E4,an
Det var ingen lätt resa för oss. Det fanns inga pengar i kassan och bankerna var svårflörtade. Vi var ett 10 tal personer som fick gå i borgen för lånen och banan kom till. Den har skötts av oss som startade och de som tog över och har gett ett litet netto till föreningen och under en tid fanns mycket bra ungdomsledare som gjorde att det blev några juniorlandslagsspelare som fostrade. Nu känns det som sporten håller på att tyna bort . Mig har den gett stor glädje efter långt engagemang blev det RF,s. förtjänsttecken 1992

UIK,s. damer hade lite oflyt borta i London. Däremot tycker jag att så duktiga tjejer är värda högre kvalité på domaren

Valborg går i övrigt ut på att göra morgondagens tal färdigt. Det känns roligt att få prata på hemmaplan vilket är första gången som huvudtalare. Hoppas det dyker upp lite folk . Traditionen av första maj gäller det att vårda. Det är länge sedan det fanns så mycket att demonstrera emot. Vi syns på torget kl.13.002007-04-30, 07:45  Permalink


"Mig har den gett stor glädje efter långt engagemang blev det RF,s. förtjänsttecken 1992"

Va trevligt att du kan ta det på det sättet du gör Lennart.. att kunna glädjas över något man gjort.. fast det man gjort någon gång måste falla i söndring.. men det var ju bra så länge det funkade.

Som du skriver så går mina tankar till dom som byggde upp landsbygden.. men tur att dom inte lever och ser hur den nu förfaller.. Och inte som du kan göra.. leva och vara tacksam för hur länge det höll.

Hoppas du får mycket annat att glädjas över i frantiden.. över vad du varit med och förverkligat

Folke Andersson
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM