TRANSLATE WEB PAGE   NÄTVERKSPORTALEN WWW.S-INFO.SE   BLOGGPORTALEN WWW.S-BLOGGAR.SE   FORUMPORTALEN WWW.S-FORUM.SE 

Det är vackert väder här i Örebro fredag morgon, efter lite regn och snö i går. Igår hölls kommunförbundets länsmöte i Lycksele, vilket var en lugn tillställning.

Däremot är jag efter korridorsnacket och möte med många folkpartister hundra procentigt säker på att deras länsmöte gav sin ordförande Nicke Gran i uppdrag att tala om för valberedningen att man vill byta ut Lars Lejonborg.

Så har ju framkommit även från Håkan Lind. Med detta som utgångspunkt är det för mig obegripligt att Britt-Marie Lövgren förnekar att så skett och att VK tar ställning för hennes version. Att förneka vad som skett skapar inget förtroende. Om folkpartiet inte har förtroende för henne är ju deras ensak, men allt misstroende som riktas mot Umeåföreträdare skadar Umeå.

Telefonhysteri
Vi ser också en moralupplösning när det gäller sammanträdena. Mobiltelefonen har gett stora fördelar att vara nåbar och även kunna användas som dator, som i mitt fall denna gång. Men det håller på att bli störande när vissa personer nästan alltid springer ut och in och svarar i telefon. Det stör mötena, är oartigt mot andra, både mötesdeltagare och föredragande.

Visst kan det vara något enskilt tillfälle när någon måste tala i telefon eller glömt stänga av, det har hänt mig också. Men vad jag menar är de som i stort sett alltid ägnar en stor del av tiden på mötena åt telefonen. Det är det som är ett etiskt förfall.

Fotboll
Ikväll blir det middag och officiell mottagning inför morgondagens final mellan UIK - Arsenal. Vid sådana tillfällen finns etiska regler där representanter för föreningarna, UEFA, Svenska Fotbollsförbundet och kommunen deltar. Gåvor ska bland annat ges. På lördag är det dags för match och då ska vi heja fram våra tjejer till seger.

Mona
Heja Mona (Sahlin), jag tycker du gör rätt som tar debatten mot de främlingsfientliga Sverigedemokraterna och här hemma är det ingen hemlighet att det alltid varit min inställning.2007-04-20, 08:46  Permalink
Andra bloggar om:  


Att Mona tog debatten med Sd var ett misstag. Det var helt uppenbart att frågan hela tiden hamnar kring invandringens negativa konsekvenser. Mona liksom Ullenhag med flera hamnar lätt i försvarsställning för problem med segregationen.

Det är betydligt mer effektivt att sakligt ge information om vad sd står för(det är ett klassiskt högerparti) och att driva en aktiv integrationspolitik.

Varför ska vi debattera med ett parti som ljuger och kastar fram osanna påståenden?


Lennart Holmlund: Som du ser så delar jag inte din uppfattning. Jag tror det är bättre att ta debatten, men vara påläst så man vet vilket främlingsfientligt parti dom är
Andreas väg är helt fel att gå i detta fall.. Vi socialdemokrater måste vara mera pålästa och ta fighten mot osanningar speciellt.

Folke Andersson
Förnamn och efternamn är obligatoriskt. E-postadress och webbadress är valfritt.
Skriv sedan din kommentar och klicka på Spara kommentar.

FÖRNAMN

EFTERNAMN

E-POSTADRESS (valfritt, publiceras ej)

WEBBADRESS (valfritt)


KOMMENTAR PÅ INLÄGGET
Regler för kommentarer

I den här bloggen eftersträvar vi en öppen debatt och välkomnar kommentarer. Men vi vill att tonen där vi tilltalar varandra är artig och att det som lyfts fram hör till ämnet för det inlägg som kommenteras.

Kommentarer som bryter mot följande punkter tas bort:
  • ej undertecknade med förnamn och efternamn
  • kränker andra personer eller utmålar dem som brottsliga
  • är rasistiska, homofobiska, sexistiska eller diskriminerande
  • innebär brott mot tystnadsplikten
  • uppmanar till brott eller annat som bryter mot lagen
Observera även att kommentarer med länkar till webbsidor innehållande något av ovanstående, inte är tillåtet, såvida det inte är av stor vikt i sammanhanget.

Din kommentar kan även bli borttaget om:
  • du använder hundratals utropstecken eller nonsensord
  • vi misstänker att skribenten inte använder sitt eget namn
Ägaren till respektive hemsida har dock rätt att, utöver dessa regler, själv avgöra vilka kommentarer som skall finnas i bloggen. Upprepade brott mot dessa regler kan innebära att du spärras från att kommentera i bloggen på hemsidan.

När en kommentar görs loggas IP-adress samt tidpunkten när kommentaren gjordes, vilket gör det möjligt att ta reda på från vilken dator kommentaren härstammar ifrån. Alla kommentarer som bryter mot svensk lag rapporteras till polis och Internetleverantör, vilket kan medföra fängelse och/eller böter samt att Internetleverantören stänger ner Internetuppkopplingen för personen som gjort kommentaren.


Se S-filmklipp med socialdemokrater
Laddar filmer...
VILL DU SE FLER S-KLIPP? BESÖK YOUTUBE.COM